ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των αντλητικών συγκροτημάτων, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, για να καταγράψει τις ανάγκες σας, να διαστασιολογήσει  και να εγκαταστήσει κατόπιν παραγγελίας, το κατάλληλο πιεστικό συγκρότημα.
Η σύγχρονη και εστιασμένη σχεδίαση των συγκροτημάτων μας, ανταποκρίνεται στην εξυπηρέτηση, τόσο των συνηθισμένων, όσο και των ειδικών αναγκών σας, παρέχοντας την πλέον ορθή, αποτελεσματική και οικονομική λύση. Επιπλέον, τα άριστα υλικά κατασκευής, η αυστηρή επιλογή των οργάνων ελέγχου και η αυτονομία των μηχανισμών ασφαλείας περιορίζουν την ανάγκη συντήρησης στο ελάχιστο.

Στη γκάμα μας, περιλαμβάνονται συγκροτήματα μιας, δύο ή περισσοτέρων αντλιών με οριζόντιες ή με κατακόρυφες αντλίες και λειτουργία είτε με σταθερές στροφές, με πιεστικό δοχείο μεμβράνης και έλεγχο των αντλιών μέσω πιεζοστατών, είτε με σταθερή πίεση και μεταβλητό αριθμό στροφών με inverter. Στην περίπτωση μεταβλητού αριθμού στροφών ο έλεγχος γίνεται είτε με inverter, εντός του πίνακα, είτε με inverter active drive, στην κάθε αντλία.

9865-300x294