ΠΘΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Πυροσβεστικά Συγκροτήματα

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των πυροσβεστικών συγκροτημάτων, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, για να καταγράψει τις ανάγκες σας, να διαστασιολογήσει και να εγκαταστήσει κατόπιν παραγγελίας, το κατάλληλο πυροσβεστικό συγκρότημα.

Η σύγχρονη και εστιασμένη σχεδίαση των συγκροτημάτων μας, ανταποκρίνεται στην εξυπηρέτηση, τόσο των συνηθισμένων, όσο και των ειδικών αναγκών σας, παρέχοντας την πλέον ορθή, αποτελεσματική και οικονομική λύση.  Επιπλέον, τα άριστα υλικά κατασκευής, η αυστηρή επιλογή των οργάνων ελέγχου και η αυτονομία των μηχανισμών ασφαλείας περιορίζουν την ανάγκη συντήρησης στο ελάχιστο.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα υπεραυτόματων πυροσβεστικών συγκροτημάτων (πετρελαιοκίνητα, ηλεκτροκίνητα), που ικανοποιούν τους κανονισμούς της Ελληνικής Πυροσβεστικής Yπηρεσίας και ακολουθούν τα διεθνώς καθιερωμένα πρότυπα (και κατά ΕΝ12845). Καλύπτουν τις ανάγκες πολυώροφων κτιρίων, βιομηχανιών, τουριστικών, σχολικών και νοσοκομειακών μονάδων, σταθμών αυτοκινήτων και όλων των περιπτώσεων όπου η πυροπροστασία ενδείκνυται ή επιβάλλεται.

S_Diesel-fire-pump-set-1024x682-1-510x430