ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΩΝ (Inverter)

Η σειρά CP2000 της Delta’s Sensorless Vector Control Drive έχει επεκτείνει την ιδέα της εξοικονόμησης ενέργειας και χρησιμοποιεί αυτή την αρχή ως βάση του σχεδιασμού της.

Το CP2000 έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές όπως ανεμιστήρες αέρα, αντλίες και μονάδες HVAC με τον έξυπνο έλεγχο PID που παρέχει τη μεγαλύτερη απόδοση.

Ο διανυσματικός έλεγχος χωρίς αισθητήρα (SVC) προσφέρει έγκαιρη απόκριση στην αύξηση/μείωση της ροπής φορτίου, η οποία ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών για αλλαγές φορτίου ενώ βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα. Μια απόκριση καμπύλης V/F 3 βημάτων χρησιμοποιείται στο περιβάλλον μεταβλητής ροπής για την επαρκή προσαρμογή της τάσης εισόδου και την επίτευξη της μέγιστης συνολικής απόδοσης. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε εφαρμογές αντλιών και ανεμιστήρων.

Περιλαμβάνει επίσης πρόσθετες λειτουργίες για λειτουργία και προστασία σε περιβάλλοντα μεταβλητού φορτίου, όπως εκκινήσεις πτήσης, αυτόματη επιτάχυνση / επιβράδυνση, επανεκκίνηση στιγμιαίας απώλειας ισχύος, αυτόματη ρύθμιση και άλλα. Η σειρά CP2000 σας παρέχει την απόλυτη λύση εξοικονόμησης ενέργειας για τις εφαρμογές σας.

CP2000_M